Szent Benedek
2016.12.01.
Renzi korábban még nagy mellénnyel azt ígérte, ha megbukik a népszavazáson, lemond és távozik. Most kiderült, mégse… Ha bukik, akkor sem akar majd távozni a hatalomból a rendszeresen Orbánt gyalázó baloldali kormányfő.
Szent Benedek
2016.12.01.
A liberális Bécs maga alá tudja-e gyűrni az osztrák vidéket? Megjósolhatatlan az osztrák elnökválasztás kimenetele! Mindenesetre Trump győzelme óta többen fogadnak a szabadságpárti jelöltre.
Szerintük ugyanis ezek erősödnek Európában. Most az egyházakat akarják rávenni arra, hogy harcoljanak azért, hogy a társadalom továbbra is befogadó legyen a migránsokkal… És még pénzt is adnak rá.
Címkék: Brüsszel
Szent Benedek
2016.11.29.
A jobboldali jelöltnek nagyok jók az esélyei, de Hillary Clintont is mindenki győztesnek látta. Ma már komolyan tartanak a „francia Trumptól”… Nem csak a baloldalon.
Szent Benedek
2016.11.29.
A gyűlöletkeltő imámot kiutasították, ám a családja, köztük a keresztények legyilkolására nyilvánosan buzdító fia, maradhat.
Norbert Hofer szerint Magyarországgal és a többi Közép-Európai országgal összefogva kell kialakítani egy új európai modellt
Szent Benedek
2016.11.23.
Most épp volt diplomaták aggódják halálra magukat. Persze azért már ott sem hajlandó mindenki agyatlanul beállni a sorba
Szent Benedek
2016.11.20.
A volt francia elnök visszatérése nem sikerült. Már az előválasztáson elbukott. A papírforma is nagyot borult
Szent Benedek
2016.11.20.
Indul az elnökválasztási küzdelem Franciaországban. A leglényegesebb kérdés: érvényesülhet-e a Trump-hatás Európában? Ami szinte biztos: az Orbánt és Magyarországot bíráló, migránspárti államfő, és pártja a baloldal, nagyot fognak bukni.
Szent Benedek
2016.11.19.
Ennyiről a hatóságok is tudnak... Menekültként érkeztek. Sokuk szociális segélyt kap az osztrák államtól!

Ezeket a cikkeket olvastad már?