Szent Benedek
2016.12.30.
A felemás változás éve Ausztriában. Az Orbánt és a magyarokat lenácizó baloldali kancellár megbukott, ugyanakkor a migránsok beözönlését támogató jelöltet választottak államfőnek, az amúgy botrányosra sikeredett elnökválasztáson. Ennek ellenére a bevándorlásellenes párt magasan a legnépszerűbb és győzelemre áll.
Szent Benedek
2016.12.24.
Soha, egy pillanatra sincs már nyugta Európának: túl sok veszélyes ember van már Európában ahhoz, hogy eredményesen lehessen ellenük fellépni!
Szent Benedek
2016.12.21.
Európa, ha azt folytatja, amit eddig tett, a katasztrófába rohan!
Szent Benedek
2016.12.20.
A bukott államfő beismerte, hogy magas szintű a terrorfenyegetettség…
Szent Benedek
2016.12.17.
Migránspátyolgató idióták egymást letipró versengése a semmiért. Nagy a tolongás a baloldalon az egyelőre biztos bukásnak számító jelölti szerepért. Vannak persze a baloldalon olyan önjelöltek is, akik be sem neveznek az előválasztásra
Szent Benedek
2016.12.17.
Az emberélet, az ártatlan gyermekek élete semmit sem számít azoknak, akik a háborús helyzetre hivatkozva özönlik el Európát. Elképesztő szörnyű és értelmetlen halált szánnak a muzulmán kisgyermekeknek.
Szent Benedek
2016.12.16.
A helyzet az, hogy a kötelező kvótákról egyforma a nézetünk, s kitartunk az elutasítása mellett – szögezte le Robert Fico, szlovák miniszterelnök.
Szent Benedek
2016.12.16.
Nem is oly régen még fasisztázták Orbánt, most meg már azt javasolják, hogy fegyverrel fordítsuk vissza az Európába özönlő migránsokat.
Persze ott sem mindenkinek jött meg az esze. Tüntettek a kitoloncolások ellen, sőt, a stockholmi repülőtér alkalmazottait akarták sztrájkra rávenni, hogy így akadályozzák meg a kitoloncolást…
„Nem lehet a tagországokat kizárólag aszerint értékelni, hány menekültet fogadnak be.”

Ezeket a cikkeket olvastad már?