Szent Benedek
2017.03.13.
Önmagukból kivetkőzött baloldali fiatalok csatatérré változtatták egy nagyváros utcáit, mert a jobboldali pártelnök beszédet mondott a városukban. Mindezt a „híres baloldali tolerancia és szabadság” nevében…
Szent Benedek
2017.03.13.
Európa egyik leginkább migránspátyolgató politikusa a decemberi csúfos bukása után ismét miniszterelnök akar lenni. Közben már a családját is érintik a korrupciós ügyek, de mindez őt nem érdekli.
Szent Benedek
2017.03.06.
Az olaszoknak elegük van a baloldali kormány ámokfutásából. A többség nem támogatja a kormányfőt és előrehozott választásokat akar.
Szent Benedek
2017.02.27.
A gyurcsány-féle anarchista-egoista utat követi a baloldal. Jószerével osztódással szaporodnak a balliberális pártok és közben mennek a durva személyi leszámolások. A szavazóik viszont egyáltalán nem gyarapodnak, sőt… A bukott miniszterelnök pedig paranoiásan ragaszkodik a pártbéli hatalmához.
Szent Benedek
2016.12.13.
Az olasz kormányfő és pártja csúfosan megbukott, de baloldali államfő mégis egy hasonszőrű politikust jelölt új miniszerelnöknek, aki máris bejelentette, hogy elődje innovációs politikáját akarja folytatni.
Szent Benedek
2016.12.05.
Nem jött be a riogatás és a menekültek pátyolgatása. Pedig minden elképzelhető szavazatcsalogató módszert bevetett az olasz kormányfő. A politikusok számának, hatalmának, fizetésének csökkentését ígérte. De ez sem volt elég, mert az olaszok többsége nemet mondott Renzi a reformjavaslataira. Az itáliai szavazók ugyanis átláttak a reformblablán és elutasították a Renzi-kormány egész politikáját.
Szent Benedek
2016.12.01.
Renzi korábban még nagy mellénnyel azt ígérte, ha megbukik a népszavazáson, lemond és távozik. Most kiderült, mégse… Ha bukik, akkor sem akar majd távozni a hatalomból a rendszeresen Orbánt gyalázó baloldali kormányfő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?