Blogolj!

Nocsak! Már a svédek is? Megkezdték a migránsok kitoloncolását…


Persze ott sem mindenkinek jött meg az esze. Tüntettek a kitoloncolások ellen, sőt, a stockholmi repülőtér alkalmazottait akarták sztrájkra rávenni, hogy így akadályozzák meg a kitoloncolást…

Svédország megkezdte az illegális bevándorlók kitoloncolását: többszöri fellebbezéseket vizsgáltak felül a svéd hatóságok, és úgy döntöttek, hogy az érintett bevándorlók nem jogosultak menekültstátuszra. Volt olyan aki menekültkérelme benyújtásakor 18 éven alulinak hazudta magát, és költséges fogászati és térdvizsgálatokkal bizonyították be, hogy idősebb.

A rendőrség szóvivője azt mondta: az utolsó pillanatig titokban tartják, hogy melyik központból mikor kezdik meg a szállításokat.

A kitoloncolásokról szóló döntésre reagálva egy svédországi befogadóközpontban kedd este tüntetés kezdődött, és a stockholmi repülőtér dolgozóit is rá akarták venni, hogy sztrájkoljanak, ne vigyék vissza az embereket Afganisztánba.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/32537/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,kitoloncolás,muzulmán beözönlés,svédország,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Antimuszlim 2017-05-08 15:41:24
Győzzenek a Svéd Demokraták, akik migránsellenesek, Svédországba is vezessék be a halálbüntetést a muszlimok, muszlimmigránsok ellen!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?