Blogolj!

Rossz világ jön a migránsokra!

Szent Benedek

Hamarosan Angela Merkel egyik legkészségesebb kiszolgálói tűnnek el az európai színtérről…

A francia társadalomnak is elege van!

A két legesélyesebb elnökjelölt egyaránt a migránsáradat megfékezésével kampányol. A muzulmánok beözönlését támogató baloldal egyelőre biztos vesztesnek tűnik az elnökválasztáson.

Egy fél éven belül nagyot fordulhat a világ Franciaországban is. A féktelen és egyre kártékonyabb muzulmán beözönlésnek gátat akar vetni a társadalom nagy része. Azok az elnökjelöltek, akik értik és magukévá teszik a társadalmi elvárásokat, eséllyel indulnak a tavaszi választáson.

A most kormányon lévő és köztársasági elnököt adó baloldal viszont megfizeti az árát az elmúlt évek tehetetlenkedéseinek és a migránsok pátyolgatásának. Minden idők legnépszerűtlenebb elnöke, Hollande, akit ma már csak Merkel pincsikutyájaként lehet legpontosabban jellemezni, el sem mert indulni a választáson. Pártjából viszont sokan tülekednek a jelöltségért, ám szinte mindegyik elhatárolódik Hollande-tól.

A legesélyesebb, Francois Fillon, a jobbközép pártok jelöltje ugyan kevésbé radikális megoldásokat javasol, mint a szélsőjobboldalinak tartott Nemzeti Frontos Marine Le Pen, de a hétvégén már ő maga is meghirdette: a nemzeti egység másfajta bevándorlási politikát kíván meg. Az illegális migrációt meg kell akadályozni, és a legális migrációt is a minimumra kell csökkenteni. A bevándorlásnál csak Franciaország érdekei számíthatnak, semmi más. Nem mellékesen utalt arra, hogy az országban hatmillió szegény és 9 millió munkanélküli van, elsősorban rajtuk kell segíteni, nem pedig a ki tudja honnan beözönlő migránsokon…

A baloldal és a médiája természetesen hevesen támadja Fillont a bevándorlási politikája miatt, ám ő azzal vág vissza, hogy vállalja a radikalizmust, mert szerinte „a helyzet bátorságot kíván!”

Jelenleg mind a köztársasági elnököt, mind pedig a kormánytöbbséget a baloldal adja Franciaországban, ám a gazdasági visszaesés, a nagy munkanélküliség, és főleg a muzulmán beözönlés okozta mindennapi terror miatt most az a valószínű, hogy tavasszal az elnöki posztot, rá pár hétre pedig a parlamenti választást is csúnyán el fogja bukni a baloldal. Azzal pedig egy újabb ország vezetése bukik bele abba, hogy nem akart/tudott gátat vetni a gyilkos muzulmán migránsáradatnak.

Nem mellékesen, Angela Merkel egyik legkészségesebb kiszolgálói tűnnek el az európai színtérről…

Fillon, jobboldali elnökjelölt kampányáról részletes beszámoló a facepress.hu oldalon: A franciák radikális választ adnak a muzulmán terrorra?

 

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/33183/pics/lead_800x600.jpg
francia elnökválasztás,Franciaország,francois fillon,iszlám terrorista,marine le pen,muzulmán beözönlés,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?