Blogolj!

Az iszlám ideológia rosszabb, mint a nácizmus!


Kemény és egyértelmű szavak Nyugat-Európából, egy győzelemre esélyes párt vezetőjétől! Ki kell szorítani az iszlámot… Le kell zárni a határokat a migránsok előtt...

A náciknál is rosszabbak, kegyetlenebbek...

Ki kell szorítani az iszlámot Hollandiából, le kell zárni a határokat a muzulmán országokból érkező migránsok előtt - jelentette ki Geert Wilders, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője egy vasárnapi televíziós interjúban

"Az iszlám ideológia talán veszélyesebb, mint a nemzetiszocializmus" - fogalmazott a gyűlöletbeszéd, a kisebbség elleni uszítás és diszkrimináció miatt nemrégiben elítélt politikus, aki a hollandiai mecsetek bezárását, illetve a Korán betiltását javasolta, amelyet Adolf Hitler Mein Kampf című könyvéhez hasonlított.

A friss felmérések szerint jelenleg a főként muszlimellenes megnyilvánulásairól ismert PVV a legnépszerűbb politikai erő Hollandiában, a párt a voksok nagyjából 20 százalékára számíthat a március 15-i választásokon. Elemzők szerint azonban ha az Európai Unió elhagyását követelő Szabadságpárt meg is nyeri a választást, Wilders nézetei miatt lehetetlen lesz más pártokkal koalíciót kötnie.

Ennek kapcsán Wilders arról beszélt, hogy ha pártja "nagyot nyer" a választásokon, a többi politikai erő gyorsan el fogja felejteni, hogy korábban kizárták a koalíciókötést PVV-vel. "Lehet utálni Geert Wilderst vagy a PVV-t, de nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni 2-2,5 millió ember véleményét. Az emberek ezt nem fogják elfogadni" - vélekedett.

Az interjúra reagálva Mark Rutte miniszterelnök, a Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) vezetője azt írta a Twitteren, hogy teljességgel ki van zárva a pártja és a PVV közötti koalíció lehetősége. Wilders a Twitteren válaszolt Rutte bejegyzésére: "A szavazók döntenek ennek az országnak a sorsáról, Mark… És már senki nem hisz neked Hollandiában."

Hollandia mintegy 17 milliós lakosságának körülbelül 5 százaléka muszlim.

4
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/33871/pics/lead_800x600.jpg
fegyveres európai határvédelem,geert wilders,Hollandia,illegális migráció,iszlám terrorista,kitoloncolás,kötelező betelepítési kvóta,muzulmán beözönlés,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
saas válasza: Antimuszlim bejegyzésére 2018-01-12 23:54:06
Világos beszéd, nem érdemelnek kíméletet ezen emberkivüli lények! Első lenne, a pápát likvidálni, majd Új Keresztes könyörtelen háborút indítani, nem kegyelmezhetünk se nőknek, se gyerekeknek, mindet felkoncolni, kibelezni gyerekket megsütni!
Válaszolok
saas 2018-01-12 23:48:30
Inkább száz Hitler legyen Európában, mint egy Merkel!
Válaszolok
Antimuszlim 2017-05-08 15:36:31
Az összes muszlimot, és migráns-muszlimot ki kell takarítani egész Európából, Amerikából, Kanadából! Az összes mecsetet, dzsámit, medreszét földig kell rombolni, a Koránt pedig betiltani!! Minden eszköz megengedett Európa, Amerika, Kanada iszlámellenes harcában!! A migránsok-muszlimok TERRORISTÁK!!
Válaszolok
zöldfelület17
zöldfelület17 2017-02-15 22:18:31
Ezt mi, magyarok már hat évszázada (tudjuk) mondjuk!
Ezért se legyen működő mecset se dzsámi se semmi illen valami "Mária országában" ,
keresztény földön.
Mert ha beengedjük — ájtatos manóként, vahabistàk, kulturális központ, blabla segélyszevezeteik, s hosszú szakállas tanítóik, majd hitszónokaik s ezek itt már magáénak tudjàk (földünk, vizünk levegőnk) , s neki àll szaporodni,
mértékelenül. (Mint tevé nyugaton).
Az iszlám nekünk nem ellenség, de a
hordozói NEM valók ide, Közép-Európába. Az ilyen tákolmányok (mint a zuglói!) földig rombolandók, sóval behintendők, majd újraszenelendők — Zrinyi útmutatása alapján okkal és joggal, keresztény módra.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?