Blogolj!

Emelkedik a tipikusan a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma


A bevándorlókban a sikertelenség könnyen dühöt vált ki és könnyen radikalizálódhatnak, ha szélsőséges vallási csoportokkal találkoznak. Ezek a csoportok terrorcselekmények elkövetésére szervezhetik be ezeket az embereket

Ráadásul nem is a bűnözés a legnagyobb baj, hanem az, hogy a Németországban élő bevándorlóknak hosszútávon nincs perspektívája, ha nem kapnak munkát, nem tudnak felzárkózni, akkor könnyen radikalizálódhatnak.

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint bár a hatóságok tagadják, de a statisztikákból kiolvasható, hogy emelkedik a tipikusan a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma Németországban és Svédországban is.

A szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában azt mondta, a leginkább bevándorlók lakta negyedekben, úgynevezett no-go zónákban magas a bűnözési arány.

Hozzátette: a hatóságok és a kormányok igyekeznek ezen zónák létét tagadni, mert, ha beismerik, hogy nem tudják fenntartani a rendet, akkor a kormány elismerné, hogy nem rendelkezik rendfenntartó funkcióval, bukott állam lenne.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a migrációs nyomás nem csökkent, csak az útvonalak változtak meg, miután a balkáni útvonal zárva van. Most a tengeren keresztül Olaszországba irányul a legnagyobb forgalom - közölte.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint a Németországban élő bevándorlóknak hosszútávon nincs perspektívája, ha nem kapnak munkát, nem tudnak felzárkózni, akkor könnyen radikalizálódhatnak.

A szakértő szerint a bevándorlókban a sikertelenség könnyen dühöt vált ki és könnyen radikalizálódhatnak, ha szélsőséges vallási csoportokkal találkoznak. Ezek a csoportok terrorcselekmények elkövetésére szervezhetik be ezeket az embereket.

Elmondta még, hogy azokat a bevándorlókat, akik elhagyták az országot a saját országuk már nem fogadja vissza, ami ugyancsak nagy problémát jelent. Ők ott szocializálódtak, ott voltak a családi és baráti kapcsolataik, ahonnan kiszakadtak.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/35028/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,illegális migráció,migránsbűnözés,muzulmán beözönlés,németország,radikalizálódás,svédország,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Antimuszlim 2017-05-08 15:47:27
Minden muszlim bevándorlót vágjanak ki Németföldről! Sújtsák halállal a németeknél is az iszlamistákat, a terroristabarát imámokat is!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?