Blogolj!

Bőséges utánpótlása van az öngyilkos terrorista merénylőknek


Sokkoló adatok: a muszlimok egyre több gyermeket és kamaszt tudnak rávenni arra, hogy életüket feláldozva gyilkoljanak Európában.

Egy formálódó kamasz személyiségét könnyebb úgy formálni, hogy öngyilkos merényleteket is végrehajtson

Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő szerint a muszlim társadalmakban bőven van utánpótlás az öngyilkos merényletek elkövetéséhez.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 aktuális csatorna műsorában kiemelte: a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet öngyilkos merényleteit zömmel iraki és szír származású tizenévesek követték el. Egy formálódó kamasz személyiségét könnyebb úgy formálni, hogy öngyilkos merényleteket is végrehajtson.

A szakértő elmondása szerint az iszlám világ döntő többsége nagyon fiatal, bizonyos afrikai országokban 16-17, míg a közel-keleti muszlim társadalmakban 22-23 év az átlagéletkor. 

Kaiser Ferenc kitért arra is, hogy sok helyen vannak társadalmi feszültségek: a muszlim világ jelentős részében általában diktatórikus, illetve nem törvényesen választott vezető van. Így rengeteg kilátás nélküli, reménytelen helyzetben levő fiatal van, akiket megnyerhetnek az öngyilkos merényletekre is.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/35485/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,iszlám terrorista,muzulmán beözönlés,öngyilkos merénylő,terrorizmus,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Antimuszlim 2017-05-08 15:39:56
Halál a muszlim migránsokra, és a terroristáira!! Európában a muszliminvázió a halálbüntetés visszaállítását követeli meg!! Betiltani Európában az iszlámot és a Koránt!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?