Blogolj!

A nap, amelyen az osztrák külügyminiszter fasiszta lett...


Kimondta a kimondhatatlant a menekültekről! Amikor Orbán mondta ugyanezeket másfél éve, akkor Junckertől Schulz-on át az osztrák kancellárig mindenki egyként hördült föl, hogy náci, hogy fasiszta, hogy embertelen...

Sebastian Kurz. Vajon őt is lefasisztázzák azért, amit a menekültekkel kapcsolatban mondott?

Az uniós országoknak maguknak kellene eldönteniük, hogy akarják-e ellenőrizni saját határaikat - jelentette ki Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter a Die Presse című osztrák újságnak adott pénteken megjelent interjúban.

A külügyminiszter szerint ameddig nem védik megfelelően az Európai Unió külső határait, addig további lehetőséget kell adni a nemzeti hatáskörben végzett határellenőrzésre.

Meglátása szerint a legtöbb menekült nem akar Kelet-Európába menni, csak akkor, ha kényszerítik rá. Emiatt szerinte a menekültek elosztása az egyetlen lehetőség a probléma késleltetésére.

Kurz elmondta: a földközi-tengeri útvonalon elsősorban Afrikából származó gazdasági bevándorlók jönnek, és évente mintegy 30 százalékkal nő az ebből az irányból érkezők száma. Jóllehet már számos mentőeszköz áll rendelkezésre, mégis egyre többen halnak meg azok közül, akik a Földközi-tenger felől igyekeznek Európába - tette hozzá.

Kijelentette: politikai döntésre van szükség, hogy ne jelentsen automatikusan "Közép-Európába szóló jegyet", ha valakit kimentenek a Földközi-tengerből.

A miniszter arra is kitért, hogy abba kell hagyni a menekültek korlátlan befogadását és a "dolgok szépítését".

"Évtizedekkel ezelőtt Törökországból hoztunk vendégmunkásokat, azonban azzal nem számoltunk, hogy itt maradnak, és most nincsen számukra megfelelő integrációs lehetőség, sem erre vonatkozó kényszerítő erő" - mondta Kurz, és hozzátette: ugyanezt a vitát kell majd folytatni egy idő után az afganisztáni menekültekkel kapcsolatban.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/37907/pics/lead_800x600.jpg
Ausztria,embercsempészet,fegyveres európai határvédelem,illegális migráció,kötelező betelepítési kvóta,muzulmán beözönlés,sebastian kurz,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Antimuszlim 2017-05-08 15:37:46
Kurznak is sokkal keményebben kellene fellépni a muszlimhordák, iszlám migránsok ellen!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?