Blogolj!

Már megint migránsok ezrei rontanak rá Európára - Naponta!


Két nap alatt közel 10 ezer embert kellett kimentenie és partra szállítani az olasz parti őrségnek. Sokaknál betelt a pohár, és azonnal intézkedéseket követelnek.

Az olaszországi kikötők lezárását szorgalmazta Renato Brunetta, a Hajrá Olaszország, Forza Italia olasz ellenzéki párt képviselőházi frakcióvezetője kedden az olasz belügyminiszternél, miután az utóbbi két nap alatt Líbiából útnak indult mintegy 8500 embert mentettek ki a Földközi-tengerből és szállítottak az olasz partokra.

Hétfőn egy nap alatt ötezer migránst emeltek fedélzetre az olasz parti őrség emberei, a Földközi-tengeri embermentésben részt vevő nem kormányzati szervezetek (NGO), valamint más nemzetiségű hadihajók és kereskedelmi hajók Líbia és Itália partjai között.

Ezeket és a hétvégén mentett más csoportokat is beszámítva a következő órákban mintegy 8500 ember érkezését várják az olaszországi kikötőkbe mindenekelőtt Szicíliába és Calabriába.

Renato Brunetta, a jobbközép FI képviselőházi frakcióvezetője az olaszországi kikötők azonnali lezárására sürgette Marco Minniti olasz belügyminisztert.

Paolo Romani, a FI szenátusi frakcióvezetője szerint egyértelmű, hogy az olaszországi migrációs helyzet "egyre drámaibb". Sürgette, hogy a Földközi-tenger nyugati medencéjében mentett csoportokat az NGO-k és más mentőhajók is vigyék bármelyik más európai országba. A FI politikusa szerint az ENSZ Biztonsági Tanácsának beavatkozására van szükség az Olaszországot érintő bevándorlási hullám miatt. Alessandro Pagano, az ellenzéki Északi Liga képviselője szerint egyértelmű, hogy Olaszország "megszállás" alatt van, s ez az olaszországi "társadalmi békét veszélyezteti".

Az olasz belügyminisztérium adatai szerint az év eleje óta  több mint 73 ezren érkeztek, ez 13 százalékkal több mint a tavalyi év ugyanezen időszakában volt. Ebben nincs benne a mostani, csaknem 8500 ember. Tavaly egész évben több mint 181 ezren érkeztek. Az olaszországi regisztrációs központokban (hotspot) és más befogadási központokban, valamint illegális bevándorló-táborokban jelenleg majdnem 300 ezren tartózkodnak.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/39754/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,muzulmán beözönlés,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Dorogi 2017-06-30 20:06:10
Egész Európa megszállás alatt van. Ha a liber vezetőkhöz csak a 0,000000001%-a eljutna annak, amiről a migránsok beszélnek egymás között, akkor tudnák, hogy a többségük dzsihádon van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?