Blogolj!

Lázadnak a migránsok, mert a hatóságok betiltották a prostitúciót!

Szent Benedek

Alig értek partot máris követeléseik vannak. A szabályok viszont nem hajlandók betartani.

Olaszország megszállás alatt van, mondta a minap egy tekintélyes olasz ellenzéki politikus, utalva arra, hogy háborítatlanul özönlenek Itáliába a muzulmán migránsok. Naponta több ezer…

Az Il Giornale jobbközép szellemű napilap értesülései szerint az olaszországi táborok, ahol egyrészt a menedékkérők, másrészt az illegális bevándorlók is tartózkodnak, az "összeomlás szélén állnak" a telítettség miatt.

A szicíliai Mineo területén működő 3 ezres tábor menedékkérői kedden kivonultak a központból, és elfoglalták a Catania és Gela közötti országutat. Később a hatóságok képviselői meggyőzték őket, hogy szüntessék be a demonstrációt.

A táborban bevezetett korlátozó intézkedések ellen tiltakoztak, miután a tábor vezetése betiltotta a nyílt lángon való főzést, és arra kötelezte a menedékkérőket, hogy a menzán egyenek. Ezenkívül betiltották a táboron belüli üzletelést, kereskedelmet is, amely a prostitucióra is vonatkozott.     

A lampedusai hotspotban az olasz hatoságok őrizetbe vettek egy 23 éves szomáliai férfit, akit május végén érkezett és azóta megfigyelés alatt tartották. Menedékkérők szerint a férfi embercsempész, aki a líbiai táborokban kínozta és bántalmazta őket.

 

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/39755/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,migránsbűnözés,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?