Blogolj!

Európa megtelt, az európaiaknak elegük van!


A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint azon uniós országokban, ahol sok migráns van, a lakosság tűrőképességének határához érkezett.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna műsorában arra utalt: ezt mutatja az is, hogy az osztrákok többsége támogatja a Brenner-hágó, illetve a Földközi-tenger lezárását. Hozzátette ugyanakkor, hogy Ausztriában és Olaszországban a közvéleményt a közeledő választások is alakítják.

Hozzátette: Olaszország, Franciaország, Németország és maga az unió is tárgyal már a migránsokat kibocsátó, valamint a tranzit országokkal. A megbeszélések lényege, hogy a migránsok  továbbjutásának megakadályozásáért cserébe pénzügyi támogatást ajánlhat fel az unió az afrikai országoknak.

Baondi György elmondta azt is, hogy egyre többször kerül elő az európai politikában az úgynevezett hotspotok létrehozása, ahol szűrnék a belépésre jelentkezőket, és csak azokat engednék be az unió területére, akik valóban jogosultak menedékre.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/41220/pics/lead_800x600.jpg
Ausztria,európai unió,illegális migráció,muzulmán beözönlés,Olaszország,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
saas 2018-01-13 00:00:32
Eljött most már az idő, a felső korlát nélküli migránsok legyilkolására, nem lelkizhetünk e emberkivüli lények kiirtásakor! Kérlek, támadj fel Hitler!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?