Blogolj!

A polgármester betiltotta az Iszlám Szafarit Európa dzsihadista fővárosában

Szent Benedek

Ne! Ennek a hírnek nagyon ne örüljünk! Semmi jót nem jelent! Sőt! Feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy a szabadság, a tolerancia, a védelem, a szólásszabadság csak és kizárólag a bizonyítottan erőszakos - sokszor egyenenes gyilkos - muzulmán csürhét illeti meg!

A belga Molenbeek elvileg belga polgármestere egyszerűen megtiltotta, hogy a városrész területén Európa iszlamizálódása elleni nagygyűlést tartsanak. Szólásszabadság? Türelem? Tolerancia? Szó sem lehet róla! Ezek csak a muzulmánoknak járnak a liberálisok uralta Belgiumban, az európai belga őslakosoknak nem…

A legfrissebb, mai hírek szerint nem látogat, nem látogathat el a brüsszeli Molenbeek negyedbe és nem tartja meg az "iszlám szafari" címmel péntekre meghirdetett gyűlését Geert Wilders. A bevándorlásellenes holland Szabadságpárt, a PVV vezetője pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján jelentette döntését.

Wilders biztonsági okokkal indokolta döntését. Hozzátette, hogy nem akar semmilyen rendelkezést megsérteni.

A bevándorlásellenes politikus erőszakmentes és demokratikus ellenállást hirdetett, valamint elmondta, a jövőben tüntetések szervezését tervezi Hollandia és Belgium területén az iszlamizálódás ellen.

"Nem fogadható el, hogy egyes városrészek nem látogathatók parlamenti képviselők számára. A letartóztatással való fenyegetés pedig teljesen elfogadhatatlan"

- mondta Wilders. Hivatalos brüsszeli találkozóinak végeztével visszatér Hollandiába, de hamarosan meghívja brüsszeli vendéglátóját, Filip Dewintert, a szélsőjobboldali irányultságú, Vlaams Belang (Flamand Érdek) nevű párt flandriai parlamenti frakcióvezetőjét, akinek megmutatja az "muszlim szomszédságokat", a "hollandiai kalifátust" - tette hozzá a politikus.

Az ügy előzménye, hogy csütörtökön Francoise Schepmans, a brüsszeli Molenbeek negyed polgármestere rendeletben tiltotta meg, hogy Geert Wilders és Filip Dewinter pénteken gyűlést tartson a javarészt muzulmánok lakta városrészben.

A rendelet szerint a polgármester a várható atrocitások elkerülése végett, a rend és a béke megőrzése érdekében semmilyen rendezvényt nem engedélyez. Hozzátették, a rendőrség kész fellépni, amennyiben a politikusok megpróbálnak ellátogatni a főként muzulmánok lakta városrészbe.

Geert Wilders holland és Filip Dewinter "iszlám szafari" címmel hirdetett nagygyűlést megfogalmazásuk szerint "Európa dzsihadista fővárosába", a mintegy 98 százalékban muzulmán lakosú brüsszeli városrészbe.

Háttér:

Geert Wilders

A hollandiai mecsetek bezárását és a Korán hollandiai betiltását követelő Wilders számos alkalommal kapott már halálos fenyegetést, ugyanis korábban többek között az erőszak vallásának nevezte az iszlámot, amely véleménye szerint a legnagyobb veszélyt jelenti Hollandiára nézve. A politikust a holland bíróság tavaly decemberben bűnösnek találta gyűlöletbeszéd, kisebbség elleni uszítás és diszkrimináció vádjában.

Molenbeek. A lakosok 98 szzaléka muzulmán. Ez a városrészt nevezik a Dzsihád Európai fővárosának...

A Brüsszel belvárosához közel első Molenbeek negyedet a brüsszeli iszlamisták fellegvárának tartják. A hatóságok szerint bizonyított kapcsolat van a 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben végrehajtott merényletek kitervelői és elkövetői csoportjai között, a szálak többek között a brüsszeli Molenbeek negyedbe vezettek.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/44365/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,geert wilders,Hollandia,muzulmán beözönlés,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?