Blogolj!

Sokkoló adatok a migránsokról

Szent Benedek

A legfrissebb olasz statisztikai adatok szerint az 57 milliós Olaszországban valamivel kevesebb mint hat millió bevándorló él. Számuk 1,5 százalékkal emelkedett egy évvel ezelőttihez képest. 

Az Olaszországban tartózkodó bevándorlók 8,2 százaléka számít illegálisnak, ami azt jelenti, hogy nincs bejelentve és nincs tartózkodási engedélye. Utóbbiak jelentős része évek óta Olaszországban él és alkalmi munkát végez.

Matteo Salvini az egyre erősödő Északi Liga vezetője bejelentette, hogy a párt vasárnap Rómában utcai tüntetést tart az ellen, hogy az Olaszországban született vagy itt hosszabb ideje élő bevándorló-gyerekek automatikusan olasz állampolgársághoz jussanak. 

Az erről szóló törvénytervezetet a „ius soli” az olasz balközép kormány még a törvényhozás vége előtt el akarja fogadtatni. A törvény a számítások szerint majdnem 800 ezer bevándorló gyereket juttatna olasz állampolgársághoz.

Matteo Salvini korábban kijelentette: Itáliában az olaszok etnikai lecserélése zajlik. Az Északi Liga vezetője szerint:

az olasz balközép kormány migrációs politikájával Olaszországban előre tervezett invázió zajlik, semmittevők és bűnözők árasztják el Olaszországot, akik nem háború elől menekülnek, hanem Olaszországban teremtenek konfliktushelyzetet. 

Az olasz belügyminisztérium keddi adatai szerint az év eleje óta több mint 117 ezer migráns érkezett Olaszországba, a tavalyi év ugyanezen periódusában mért több mint 173 ezerhez képest. 

A valóság a migránsokról: semmittevők és bűnözők

Etnikai lecserélés, tervezett invázió, semmitevők és bűnözők - íme, a kőkemény valóság: Itáliában az olaszok etnikai lecserélése zajlik: az olasz balközép kormány migrációs politikájával Olaszországban előre tervezett invázió zajlik, semmittevők és bűnözők árasztják el Olaszországot, akik nem háború elől menekülnek, hanem Olaszországban teremtenek konfliktushelyzetet.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/45774/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,matteo salvini,muzulmán beözönlés,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?