Blogolj!

Olaszország föllázadt Soros, Juncker és a migránsok ellen!

Szent Benedek

Újabb Orbángyalázó baloldali kormány és párt bukott meg, ezúttal ráadásul az Európai Unió harmadik legnagyobb országában zavarták el a választók a migránspátyolgatókat. A vasárnapi választásokat az a Silvio Berlusconi vezette jobboldali pártszövetség nyerte, 35 százalék fölötti eredménnyel, amely nem csak a muzulmán beözönlés ügyében ért teljes mértékben egyet az orbáni politikával, hanem – választási ígéreteik szerint – több területen, például a családtámogatási politikában is követni akarják a magyar miniszterelnököt.

A győztes jobboldali koalíció: Berlusconi, Meloni és Salvini

De nem csak a nyíltan bevándorlás ellenes jobboldali pártszövetség győzelme nagy pofon Junckernek és Sorosnak, illetve a brüsszeli bürokrata hatalomnak, hanem a jelentősen euroszkeptikus Öt Csillag Mozgalom további erősödése és második helye is, mintegy 30-32 százalékos eredménnyel. Ez a párt tulajdonképpen meg akar szabadulni az Eurótól és nem tartja kizártnak az EU-ból való kilépést sem, ha az továbbra is olyan emberellenes vízfej marad, mint amilyennek most az olaszok döntő többsége látja.

Az Orbánt rendszeresen gyalázó Matteo Renzi immáron másodszor bukott meg, ezúttal magával rántotta a mélybe a migránspátyolgatásba belekövült baloldali pártszövetségét is. Az egykor 40 százalék fölött végző párt, vasárnap még a 20 százalékot sem érte el, így kormánypártból szinte biztosan ellenzéki párt lesz. Sőt, könnyen lehet, hogy a belső ellentétek miatt szét is robban és megsemmisül.

A pártot ugyanis azért büntették a választók, mert nem hogy nem állt ellen a migránsbeözönlésnek, de jó pár baloldali vállalkozó számára kiváló bizniszt épített rá. Ugyanakkor az olaszok biztonságérzetével egyáltalán nem törődtek, a kihasznált migránsok százezreit ráengedték az olasz településekre, akik miatt szinte mindenhol érezhetően jelentősen romlott a közbiztonság. Ráadásul az önkormányzatok jelentős pénzeket kellett költsenek a migránsokra, így sokkal kevesebb jutott az olasz emberek életkörülményeinek javítására.

Az egykori győztes baloldali pártot az olaszok döntő többsége ma már csak Brüsszel, Merkel és a migránsbeözönlést szervező Soros György elvtelen kiszolgálójának tartja.

Európa vagy Itália... Az olaszok elsöprő többsége Itáliára szavazott

Döbbenetes, hogy a már szavazati joggal rendelkező migránsok szavazatai nélkül, még gyengébben szerepelt volna a Renzi vezette baloldal. Jellemző eset került például napvilágra a kampányban: a Renzi féle párt Milánóban egy muzulmán imaközpontban tartott „szavazásszakkört” a bevándorlók számára… Az is tökéletesen mutatja egyébként az olasz közhangulatot, hogy tavaly Olaszországban állampolgárok jelentették föl Soros Györgyöt, amiért a migránscsemészethez segítséget nyújtó civil szervezeteket támogat.

A szavazás végeredménye egyelőre nem ismert, de az előzetes adatok alapján könnyen lehet, hogy hiába győzött a jobboldal, egyedül nem lesz meg a kormánytöbbsége. Az is bonyolítja a helyzetet, hogy a jobboldali pártszövetségen belül nem a Berlusconi vezette párt, hanem a Matteo Salvini féle Lega Nord (Északi Liga) szerezte a több szavazatot, és így a Berlusconi-Salvini megállapodás értelmében a Lega Nord jelölheti a kormányfőt, ha hatalomra kerül a jobboldal.

Matteo Salvini, a LEag Nord, azaz az ÉszakiLiga elnöke. Esélyes arra, hogy ő legyen Olaszország következő miniszterelnöke

Ami viszont biztos, Brüsszel és Juncker óriási pofont kapott: mindkét győztes párt,a jobboldal és az Öt Csillag Mozgalom is ellenzi a migránsbeözönlést, elutasítja az EU- bürokraták hatalmát, sőt, mindkét pártvezetői elismeréssel beszéltek Orbán Viktorról és sok mindenben követendő példának tartják Magyarországot.

Ausztria után immáron tehát Olaszország is szövetségese lehet Magyarországnak és a V4-eknek.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/49455/pics/lead_800x600.jpg
északi liga,forza italia,george soros,illegális migráció,jean-claude juncker,matteo salvini,migránsbűnözés,muzulmán beözönlés,olasz parlamenti választás,Olaszország,renzi,silvio berlusconi,soros györgy,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?