Blogolj!

Budapesten kimondatott minden, amitől Soros és Brüsszel retteg

Szent Benedek

Milo Yiannopoulos (MTI fotó: Szigetváry Zsolt)

Nem kell kedvesnek lenni az Európába érkezőkhöz, hanem "háborúzni" kell velük, mert "megtámadták" a kontinenst. Az unió nemhogy határozott elutasítással reagált volna a bevándorlásra, hanem a nyújtott ellátásokkal gyakorlatilag meghívta a migránsokat.

„A civilizációra az egyik legnagyobb fenyegetést az iszlám jelenti, mégpedig nem annak szélsőséges formája, nem a terrorizmus, hanem a mainstream muszlim társadalom”

- hangoztatta Milo Yiannopoulos brit újságíró Budapesten. A jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője a XXI. Század Intézet szervezésében szólalt fel. Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadásában azt mondta:

„az iszlám nem olyan, mint a többi vallás: nem egy ártatlan hit, hanem egy előíró politikai ideológia, amely megköveteli a nők elnyomását és a homoszexuálisok meggyilkolását. Ennek a szemléletnek nincsen helye Európában.”

Szabadszájú beszédében Milo Yiannopoulos többször utalt saját homoszexualitására, és felvetette, hogy őt és élettársát a világ sok országában megölné az állam.

Szavai szerint Magyarországban és benne közös, hogy mindkettejükről rengeteget hazudnak a baloldaliak. Ennek oka, hogy félnek tőlük - vélekedett, hozzátéve: a hitük miatt gyűlölik őket. A brit újságíró azt hangoztatta:

„a magyaroknak semmiféle kötelezettségük nincs migránsok befogadására, ezért ne érezzék magukat rosszul a bevándorláspolitikájuk miatt.”

Több európai állam, például Svédország és Németország "meg van szállva" - fogalmazott, majd leszögezte:

„nem kell kedvesnek lenni az Európába érkezőkhöz, hanem háborúzni kell velük, mert megtámadták a kontinenst. Az unió nemhogy határozott elutasítással reagált volna a bevándorlásra, hanem a nyújtott ellátásokkal gyakorlatilag meghívta a migránsokat."

A Breitbart News korábbi szerkesztője úgy vélekedett, hogy a Nyugaton élő keresztények a mai napig nem ismerik az iszlámot. Akik tapsolnak neki, alapvető félreértésben vannak a vallásról - fűzte hozzá.

Milo Yiannopoulos (MTI fotó: Szigetváry Zsolt)

Milo Yiannopoulos arra buzdította hallgatóságát, hogy támogassa Orbán Viktor miniszterelnököt, aki egyedüliként állt ki Soros György ellen, gyakorlatilag kiutasítva őt az országból. A kormányfő mögé felsorakozva a magyarok győznek majd - vélekedett. Úgy fogalmazott:

„Orbán Viktor nemzetközi ikonná vált. Magyarország a világ egyik legforróbb hadszíntere lett, megint utolérte a sorsa, ismét fontos szerepet kapott a nyugati civilizáció fejlődésében.”

Elmondta, hogy egyre inkább csodálja ezt az államot, amelyre a magyaroknak büszkének kell lenniük. Ők lesznek a szabadságért folytatott harc éllovasai, szükség van rájuk - jelentette ki.

Milo Yiannopoulos úgy fogalmazott:

„az ördög él, és Soros Györgynek hívják, a politikai korrektség pedig egy rákos daganat.”

Az esemény honlapján előzetesen úgy fogalmaztak, hogy Milo Yiannopoulos az előadásával "össztüzet zúdít az úgynevezett progresszív politikára és kultúrára".

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/53147/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,illegális migráció,milo yiannopoulos,muzulmán beözönlés,orbán viktor,soros györgy,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?