Blogolj!

Orbán Viktor álljon az élére a mai keresztes háborúnak!

Szent Benedek

Kulturális keresztes hadjáratra van szükség, a civilizációra az egyik legnagyobb veszélyt jelentő iszlám ellen, és ebben Magyarországnak vezető szerepe lehet. Véget kell vetni a politikai korrektségnek, és meg kell védeni az európai értékeket Milo Yiannopoulos brit újságíró szerint.

Az M1 aktuális műsorában szombat este közölt exkluzív interjúban a jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője kijelentette: a kulturális keresztes hadjáratnak egy olyan európai országból kell indulnia, amely a kommunizmus és a nácizmus legsötétebb korszakait is megtapasztalta.

Magyarország kimondhatja, hogy nem kér ezekből a bevándorlókból, mert az emberek nem ezt akarják. Sem Európának, sem a migránsoknak nem jó, ha korlátok nélkül befogadjuk őket

- fogalmazott az újságíró, aki szerint, ha valaki muszlimnak vallja magát annak nincs helye nyugaton, mert gondolkodása nem összeférhető az európai kultúrával.

Budapesten kimondatott minden, amitől Soros és Brüsszel retteg

Nem kell kedvesnek lenni az Európába érkezőkhöz, hanem "háborúzni" kell velük, mert "megtámadták" a kontinenst. Az unió nemhogy határozott elutasítással reagált volna a bevándorlásra, hanem a nyújtott ellátásokkal gyakorlatilag meghívta a migránsokat. „A civilizációra az egyik legnagyobb fenyegetést az iszlám jelenti, mégpedig nem annak szélsőséges formája, nem a terrorizmus, hanem a mainstream muszlim társadalom" - hangoztatta Milo Yiannopoulos brit újságíró Budapesten.

Örülne neki, ha Orbán Viktor az élére állna ennek a keresztes háborúnak - jegyezte meg. 

„Véget kell vetni a politikai korrektségnek, és meg kell védeni az európai értékeket. Téves nézet, hogy az iszlám egy vallás, az egy totalitárius politikai ideológia is, amely akárhova megy nem integrálódik, hanem radikalizálódik és szélsőséges formákat ölt. Az iszlám mindenütt gyilkosságot és elnyomást szül.”

Míg a kereszténység racionális, az iszlám az alávetettségről szól, Allah bármit megtehet - tette hozzá. A kulturális keresztes háborúval szerinte megelőzhető a harmadik világháború:

„Fel kell mutatni az európai értékeket a szabadságot, a demokráciát, a tulajdonjogot, demonstrálni a nyugati civilizáció - a kapitalizmus, a vallásszabadság, a kereszténység -felsőbbrendűségét a világnak. Megmutatva az iszlám országokban teoretikus rendben, elnyomásban élőknek, hogy van jobb világ az övéknél.”

 

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/53198/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,kereszténység,milo yiannopoulos,muzulmán beözönlés,orbán viktor,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?