Blogolj!

Migránsözön: totálisan szembekerült egymással az európai elit és a nép

Szent Benedek

Az európai polgárok elsöprő többsége ellenzi a migrációt. Az európai politikai és médiaelit azonban erről továbbra sem hajlandó tudomást venni és Soros György hathatós támogatásától űzve még mindig görcsösen ragaszkodik a muzulmán hordák befogadásához.

Merkel Asszony! Ez itt a nép! - így üzennek a muzulmán beözönlést ellenző tüntetők

A nyugat-európaiak 84 százaléka bevándorlásellenes egy kutatás szerint, ezeknek az embereknek a politikai képviselete megoldatlan - mondta Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet kutatója.    

Hozzátette: a nyugat-európai országok többségének politikai elitje a migrációs krízist megoldottnak tekinti, úgy vélik, hogy már csak az integráció van hátra. Ehhez képest a lakosság túlnyomó többségében egyre gyűlik a feszültség, és egyre ellenségesebb nézeteket vallanak.

Az úgynevezett középpártok nem hajlandók a súlyának megfelelően kezelni a helyzetet, láthatóan csökken a támogatottságuk, és így a szélsőséges nézetek, radikálisabb megoldások kerülnek napirendre.

Speidl Bianka rámutatott: az olaszországi hatalmi változás kifejezi azt az elégedetlenséget, ami a lakosság túlnyomó többségében megfogalmazódott. A többi nyugat-európai országban erre a fordulatra még várni kell, bár helyi szinten, így Bajorországban, már vannak változások.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/53516/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,muzulmán beözönlés,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?