Blogolj!

Salvini: „Migránsok! Készüljetek csomagolni!” - Sorosék már gyalázzák!


Azonnal támadja, sőt Magyarországgal fenyegeti a baloldal az új olasz belügyminisztert, aki nem tesz mást, mint elkezdte végrehajtani a kormányprogramot, azaz, előkészíti az Itáliában lebzselő, és az olasz adófizetők által évek óta eltartott fél millió migráns hazadeportálását.

Matteo Salvini immár belügyminiszterként

„Olaszország nem szigetelődhet el sem a nemzetközi politikában, sem a migráció terén, nem válhat a Földközi-tenger Magyarországává!”

- nyilatkozta Marco Minniti, a volt olasz balközép kormány belügyminisztere vasárnap, miután utódja, Matteo Salvini csomagolásra szólította fel az olaszországi illegális bevándorlókat.

Marco Minniti a Corriere della Sera olasz napilapban közölt interjúban hangsúlyozta, hogy az M5S-Liga alkotta új olasz kormány "zárt társadalomba" akarja kényszeríteni Olaszországot nemzetközileg is elszigetelve, ami nem egyezik Itália eddigi hagyományaival.

"Olaszország mindig is a Kelet és Nyugat közötti párbeszéd híve volt, soha nem volt keleti ország a nyugati világ határán. Nem válhatunk Magyarországgá a Földközi-tenger közepén".

Fenntartását fejezte ki az új olasz belügyminiszter, Matteo Salvini, a Liga vezetője hirdette migrációs szigorítással szemben is. Marco Minniti szerint ugyanis a migrációs áramlatot "nem lehet eltörölni, csak irányítani".

Belügyminiszterként Matteo Salvini első útja vasárnap a szicíliai Pozzalóba vezet, amely a legterheltebb regisztrációs központnak (hot spot) számít Olaszországban. Salvini alig tette le miniszteri esküjét, szigorítást ígért az Olaszországban tartózkodó illegális bevándorlók kiutasítását illetően. Kijelentette:

"az illegális bevándorlók gyöngyélete véget ért, készüljenek csomagolni, mert nyugodtan ugyan és békés módszerekkel, de távozniuk kell".

Hangsúlyozta, fordulatra készül a migránsokat a Földközi-tengeren Olaszországba szállító nem kormányzati szervezetekkel (NGO) szemben is:

"az államnak ismét államnak kell lennie, és senki sem köthet ki az olasz kikötőkben, aki az embercsempészeket munkájukban helyettesíti".

Hozzátette, felül kívánja vizsgálni a Tunéziával és a Líbiával korábban kötött migrációs megállapodásokat.

Salvini Pazzolóban- szinte megváltóként fogadták

Belügyminisztériumi források szerint Olaszország nem képes az országban tartózkodó, fél millióra becsült illegális bevándorló tömeges kiutasítására. Matteo Salvini megjegyezte, hogy az eddigi évi 6 ezer kiutasítás túl kevés.

 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/53514/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,matteo salvini,muzulmán beözönlés,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-04 14:20:51
Hajrá olaszok !
Ez a büdös bunkó Soros, valamint a csicskásai meg fenyegessék az édes jó nénikéjüket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?