Blogolj!

Megszületett az Orbán-Salvini tengely az Unió átalakítására!


Miközben magát kereszténynek hazudó holland törpepárt nyíltan Soros-zsoldjába állva kizárással fenyegeti a Fideszt, illetve Magyarországot, addig Európa harmadik legnagyobb országának új belügyminisztere arról egyeztetett Orbán Viktorral, hogy hogyan tudják közösen épeszű irányba fordítani az Unió működését és megakadályozni a további migránsözönt.

fotó: ilgiornale

Telefonon beszélt hétfőn Orbán Viktor miniszterelnökkel Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a kormányzó jobboldali Liga vezetője, és a "hosszú és szívélyes" beszélgetés során a magyar kormányfő jó munkát kívánt neki. A jövőben együtt fognak dolgozni az Európai Unió szabályainak megváltoztatásán - jelentette kedden az olasz sajtó. 

Salvini a Rómához közeli Fiumicinóban tartott pártrendezvényen szólalt fel hétfő este. Kijelentette, hogy az új olasz kormánynak a migrációs politikában tervezett szigorításait sok ellenfél, de ugyanennyi támogató is kíséri. Utóbbiak között emelte ki Orbán Viktort.

Matteo Salvini és az általa vezetett jobbközép koalíció más politikusai már az olaszországi választási kampányban is példásnak nevezték Orbán Viktor migrációs intézkedéseit. 

A politikus megerősítette, hogy kedden nem vesz részt személyesen az EU belügyminiszteri találkozóján, mert az új olasz miniszterelnök éppen akkor kér bizalmat a római parlamentben. Salvini hangsúlyozta, hogy a találkozón részt vevő olasz delegáció nemet fog mondani a soros EU-elnök, Bulgária migrációs javaslataira. 

"Vagy Európa segítséget nyújt, hogy Olaszország biztonságos országgá váljon, vagy más utat kell választanunk"

- írta Matteo Salvini a Twitteren. 

Az Il Giornale című jobbközép napilap

keddi címe szerint

megszületett a Salvini-Orbán-tengely.

Matteo Salvini elmondta, hogy kedden a francia és az osztrák belügyminiszterrel beszél telefonon, valamint az Egyesült Államok és Izrael olaszországi nagykövetével is egyeztett. 

"Azon dolgozunk, hogy kiépítsük a nyugalom és a biztonság, a béke hálózatát a terrorizmus elleni küzdelemmel"

- nyilatkozta Matteo Salvini. 

Az új olasz belügyminiszter első látogatása vasárnap a szicíliai Pozzallóban található hot spotba, regisztrációs központba vezetett. Salvini azoknak az Olaszországban tartózkodó illegális bevándorlóknak a mielőbbi kiutasítását ígérte, akik nem "háború, pestis, éhínség" miatt hagyták el hazájukat. 

Salvini: „Migránsok! Készüljetek csomagolni!" - Sorosék már gyalázzák!

Azonnal támadja, sőt Magyarországgal fenyegeti a baloldal az új olasz belügyminisztert, aki nem tesz mást, mint elkezdte végrehajtani a kormányprogramot, azaz, előkészíti az Itáliában lebzselő, és az olasz adófizetők által évek óta eltartott fél millió migráns hazadeportálását. „Olaszország nem szigetelődhet el sem a nemzetközi politikában, sem a migráció terén, nem válhat a Földközi-tenger Magyarországává!"

Tunéziát említette, amely Salvini szerint "bűnözőket exportál" Olaszországba. Tunézia külügyminisztériuma emiatt bekérette az olasz nagykövetet. Matteo Salvini úgy reagált, kész azonnal a tunéziai belügyminiszterrel egyeztetni.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/53612/pics/lead_800x600.jpg
európai unió,illegális migráció,matteo salvini,muzulmán beözönlés,Olaszország,orbán viktor,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-05 21:02:54
Ez az.
Itt van a kutya elásva. Orbán Viktor legelső fellépése, harcos kiállása óta attól rettegnek ezek a - senki által meg nem választott - "brüsszelita" senkiháziak, hogy számos ország vezetése idővel követni fogja a magyar miniszterelnök úr elképzelése szerinti európai, politikai ténykedést.
Az idő - már megint - Orbán Viktort igazolta !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?