Blogolj!

Európa népei keményen üzentek a brüsszeli idiótáknak: nem kérnek a migránsokból!


Az európaiak leginkább a migráció és a terrorizmus miatt aggódnak, legtöbben, 38 százalékuk a bevándorlást és 29 százalékuk a terrorista fenyegetéseket jelölik meg az Európai Unió előtt álló legnagyobb aktuális kihívásként.

Ráadásul mindezt az Európai Bizottság által közzétett uniós felmérés mutatja.

A felmérés szerint az európai országok közül Észtországban (62 százalék), Csehországban (58 százalék) és Magyarországon (56 százalék) a legmagasabb a migráció miatt aggódók aránya.

A terrorizmustól Litvániában (49 százalék), Cipruson (44 százalék) és Írországban (40 százalék) félnek a legtöbben.

A migrációt és a terrorizmust követően a gazdasági helyzet, a tagállamok államháztartásának állapota és a munkanélküliség aggasztja leginkább az európaiakat.

A válaszadók többsége 21 uniós tagállamban, közöttük leginkább Észtországban (88 százalék), Írországban és Szlovéniában (mindkettő 84 százalék) támogatta az eurót. Az uniós fizetőeszközt két nem euróövezeti ország, Magyarország (53 százalék) és Románia (61 százalék) lakosainak válaszadói, valamint az eurózóna-tag Olaszországban (61 százalék) nem támogatták.

A válaszadók többsége hét európai uniós tagállamban - Csehországban, Svédországban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Bulgáriában és Horvátországban - nem tartotta jónak az európai gazdaság- és monetáris unió létrejöttét.

Mint közölték, egy évvel az európai parlamenti választások előtt ugyanakkor növekszik az unióba vetett bizalom és a jövőbeli kilátásokkal kapcsolatos optimizmus.

A tavaly ősszel mért adatokhoz képest egy százalékkal 42 százalékra emelkedett azok száma, akik körében nőtt az Európai Unióba (EU) vetett bizalom. 15 tagállamban regisztrálták a bizalom növekedését, hat másikban, köztük Belgiumban (47 százalék, -6), Magyarországon (44 százalék, -5) és Szlovákiában (44 százalék, -4) viszont visszaesett. Az európaiak 40 százalékában pozitív kép él az EU-ról, 37 százalékuk semlegesen viszonyul hozzá, és 21 százalékuknak van negatív véleménye róla.

A jelentés szerint az európaiak többsége, 58 százalékuk (+1) derülátó a jövőt illetően. Ez alól Görögország és az Egyesült Királyság kivétel, ahol a válaszadók nagyobb része pesszimista e tekintetben.

 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/54357/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,illegális migráció,iszlám terrorista,muzulmán beözönlés,terrorizmus,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-18 13:43:27
Brüsszel már régen nem az Európai Unió központja, hanem az Iszlám Állam fővárosa.
A senki által meg nem választott "brüsszeliták" soha nem értették, és most sem értik a józan ész szavát.
Ők egy szót, a pénz (Soros pénz) szavát értik csupán.
Talán egyben reménykedhetünk, mégpedig abban, hogy ez a korrupt, léhűtő, senkiházi "hadsereg" jövő tavasszal, az új választások után eltakarodik a sóhivatalba.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?