Blogolj!

Babis: az EU legnagyobb problémája az illegális bevándorlás

Szent Benedek

„Csehország számára migránsügyben a kötelező kvóták nem jelentenek megoldást, és elfogadhatatlanok.”

Andrej Babis cseh miniszterelnök a háromnapos Prágai Európai Csúcstalálkozó elnevezésű nemzetközi fórum megnyitásakor elmondott beszédében leszögezte:

„a migrációs problémák Európában a politikai szélsőségek megerősödéséhez vezettek, és államok közti vitákat eredményeztek. Ezért Csehország továbbra is kész részt venni az illegális migráció megszüntetésére irányuló küzdelemben."

Babis ismételten felhívta a figyelmet az európai uniós határok fokozott védelmének szükségességére. Azt mondta, hogy a legnagyobb felelősség az EU déli tagállamaira hárul, mert a migránsok azokon keresztül próbálnak eljutni Európába. Európa többi államának támogatást kell nyújtania a déli államoknak - szögezte le a kormányfő. Megismételte eddigi álláspontját is:

„Csehország számára migránsügyben a kötelező kvóták nem jelentenek megoldást, és elfogadhatatlanok.”

Vera Jourová, az Európai Bizottság cseh biztosa elsősorban az uniós országok egységének szükségességére hívta fel a figyelmet:

„A migrációs nyomásnak csak akkor tudunk ellenállni, ha egységesek leszünk. Az európai országoknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy Afrikában méltó módon tudjanak élni az emberek, s ne igyekezzenek eljutni Európába.”

Európa népei keményen üzentek a brüsszeli idiótáknak: nem kérnek a migránsokból!

Az európaiak leginkább a migráció és a terrorizmus miatt aggódnak, legtöbben, 38 százalékuk a bevándorlást és 29 százalékuk a terrorista fenyegetéseket jelölik meg az Európai Unió előtt álló legnagyobb aktuális kihívásként. Ráadásul mindezt az Európai Bizottság által közzétett uniós felmérés mutatja.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/54482/pics/lead_800x600.jpg
andrej babis,csehország,illegális migráció,kötelező betelepítési kvóta,muzulmán beözönlés,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?