Blogolj!

Salvini: Olaszország nem válhat hatalmas migránstáborrá!

Szent Benedek

A Diciotti nevű hajó fedélzetén Catania kikötőjébe érkezett migránscsoport minden tagja illegális bevándorló - nyilatkozta Matteo Salvini olasz belügyminiszter. Hangsúlyozta, hogy a miniszterelnökkel, Giuseppe Contéval teljes összhangban tiltotta meg a migránsok partra szállását.

Matteo Salvini rádióinterjúban hangsúlyozta: a célja az ausztráliai migrációs modell megvalósítása, vagyis egyetlen tengeren fedélzetre vett migráns sem érhet partot Olaszországban. 

„Olaszország nem válhat hatalmas migránstáborrá!”

- szögezte le határozottan Salvini. A belügyi tárca vezetője kijelentette, nem tart az olasz államfő beavatkozásától, hogy Sergio Mattarella esetleg engedélyezi a mingránsok leszállását a Diciotti hajóról.

"Nem tartok semmitől, lelkiismeretem rendben van, nagyon jól dolgozom együtt Conte miniszterelnökkel és Luigi Di Maióval is"

- mondta Matteo Salvini az Öt Csillag Mozgalom politikusaira utalva. 

Ami a szintén a kormánypárt M5S-höz tartozó Roberto Fico a képviselőház elnökének korábbi felszólítását illeti, hogy a belügyminiszter haladéktalanul engedélyezze a mingránsok partraszállását, Matteo Salvini úgy válaszolt:

„Ficónak túl sok ideje van arra, hogy beszéljen. Fico az M5S problémája, mivel pártjával teljesen ellentétes állásponton van."

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/57376/pics/lead_800x600.jpg
illegális migráció,luigi de maio,matteo salvini,muzulmán beözönlés,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?