Blogolj!

Újabb gyomros a migránspárti Macronnak


A migránsbeözönlést támogató francia elnök ellen egyre több európai vezető lép föl. A cseh kormányfő sem hagyott kétséget afelől, hogy nem Macron, hanem Orbán és Salvini jelentik Európa jövőjét!

Andrej Babis cseh kormányfő és Macron francia elnök

A jövő májusi európai parlamenti választások eldöntik, milyen irányban fog elmozdulni a migrációs válság megoldása Európában - állítja Andrej Babis cseh miniszterelnök a Lidové Noviny című prágai napilapban megjelent interjúban. 

Babisnak megyőződése, hogy a választások központi témája a migráció lesz. Bár ő maga nem indul a választáson, személyesen kívánja vezetni az általa irányított ANO mozgalom kampányát. 

Az Európai Unió - fejtette ki a cseh kormányfő a beszélgetésben - ebben a kérdésben megosztott. A vezetők egyik fele, akik élén Orbán Viktor magyar miniszterelnök áll, a jelenlegi bevándorlási hullám megállítását tartja szükségesnek, míg az Emmanuel Macron francia államfő által vezetett másik tábor meg van győződve a migránsok befogadásának és a tagországok közti elosztásának helyességéről.

A világ képébe vágták az igazságot Orbánról

A cseh kormányfő tényszerűen elmondta, hogy amit Orbán tett a migráció ügyében, az nem csak hasznos volt, hanem jogszerű is: „Orbán Viktor volt az első, aki megállította az illegális migrációt. Speciális intézkedéseket foganatosított, kerítést épített, és a dublini egyezség szerint járt el."

Andrej Babis szerint a visegrádi országok a migráció kérdésében egységes álláspontot képviselnek. 

Szerinte most Orbán Viktor és Emmanuel Macron is Európát járják, és megpróbálják megnyerni maguknak az egyes országok vezetőit:

Emmanuel Macron szeretné a maga számára megnyerni az európai liberális baloldali kormányokat, például Dániából vagy Spanyolországból. A másik oldalon Orbán Viktor igyekszik megszerezni a néppárti és a jobboldali vezetők támogatását, mint például Matteo Salvini olasz belügyminiszterét vagy Sebatian Kurz osztrák kancellárét.

A cseh kormányfő megjegyezte, hogy az európai vezetők véleménye változik a migrációról. Példaként felhozta: a visegrádiak korábban azt gondolták, hogy Macron lesz az, aki megérti álláspontjukat a migrációs kérdésben. "De ez nem történt meg.

Macron gyalázza Orbánt, Salvinit és az "új Európát"

A migrációpárti francia elnök a bukott balliberális csürhe mocskolódásait visszhangozza: „A napnál is világosabb, hogy a nacionalisták és a haladók között erős ellentét van. Soha nem fogok egyetérteni olyanokkal, akik ontják magukból a gyűlöletet" Emmanuel Macron, francia elnök, válaszul arra, hogy Orbán és Salvini Macront jelölte meg, mint a migrációpárti Európa vezetőjét.

Most úgy tűnik, hogy Merkel német kancellár a legaktívabb ebben a kérdésben" - mondta a cseh kormányfő, aki szerdán Berlinbe látogat, és tárgyalni fog a német kancellárral. 

"Merkel kancellárral elsősorban a gazdasági együttműködésről fogok tárgyalni, de szeretném megosztani vele véleményemet a illegális migrációról és ismertetni elképzeléseimet a probléma összeurópai megoldásáról, amelyről már korábban beszéltem az olasz, a máltai és a magyar kormányfővel"

- mutatott rá Andrej Babis. 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/57918/pics/lead_800x600.jpg
andrej babis,emmanuel macron,európai parlament,európai unió,illegális migráció,matteo salvini,muzulmán beözönlés,orbán viktor,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-06 13:18:34
Szerintem ennek a - gyűlölettől eltorzult arcú - Macronnak a képe már fenn van a körözöttek listáján is !!!!
Valószínűleg nem véletlenül !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?