Blogolj!

Napi szokásos: késsel rontott a rendőrökre egy migráns


Késsel támadt egy migráns egy őt igazoltatni készülő rendőrre a brüsszeli Északi pályaudvar közelében található Maximilien parkban. Ezt a brüsszeli főügyészség közölte hétfőn, hozzátéve, hogy ezt követően a rendőrök tüzet nyitottak a támadóra.

Az incidens a délelőtti órákban történt, amikor a rendőrség kivonuló egységei a parkban alvó illegális bevándorlókat fel akarták ébreszteni. A tájékoztatás szerint az egyik migráns megtagadta személyazonosságának ellenőrzését és ijedtében támadt az egyik rendőrre, akit késével megsebesített az arcán. A rendőrök ekkor paprikaspray-t használtak, majd maroklőfegyverrel tüzet nyitottak a támadóra, akit a mellkasán és a combján három golyó ért. 

A támadó súlyos állapotban van. A rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Mint közölték, a támadó személyazonosságát nem sikerült megállapítani, további részleteket később hoznak nyilvánosságra. Leszögezték ugyanakkor, hogy nem terrortámadás történt.

A brüsszeli Maximilien parkban és az Északi pályaudvar környékén több száz, főként fekete-afrikai - elsősorban Szudánból és Eritreából származó - illegális bevándorló táborozik évek óta. A migránsok nem nyújtanak be menedékkérelmet Belgiumban, azt várva, hogy Nagy-Britanniába távozhassanak.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/58594/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,illegális migráció,migránsbűnözés,muzulmán beözönlés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-18 09:42:24
Megérdemli ez a sok idióta, nyugat-európai töklámpa !!!!
Ezt akarták, elérték, HURRÁ !!!
Viseljék a döntéseik minden következményét !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?