Blogolj!

Olasz üzenet Brüsszelbe: Európa nem fél nemet mondani az invázióra, az iszlamizálódásra


Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek nevű jobboldali párt elnöke szerint azért büntetik Magyarországot, mert megtagadja, hogy befogadja azokat a migránsokat, akiket olyan országok engednek be, amelyek - Magyarországgal ellentétben - nem védik az Európai Unió külső határait.

Giorgia Meloni az M1-nek adott interjúban úgy vélekedett:

"az egyik oldalon a ma létező Európa áll, amelyet kevesek érdekközösségei alkotnak, bürokraták, nagy pénzügyi hatalmak, technokráciák, amelyek mind fényévekre vannak az emberek szükségleteitől, és van a másik Európa, amelyet mi szeretnénk építeni vagy jobban mondva megvédeni, az identitások Európája."

Hangsúlyozta: ez az Európa nem fél nemet mondani az "invázióra", az iszlamizálódásra. Olyan Európát akarnak - folytatta -, amely megvédi történelmi gyökereit, valós gazdasági érdekeit, az emberek Európája, amely "független az EU jelenlegi szerkezetétől".

Az Olasz Testvérek pártja két szolidaritási demonstrációt tartott Magyarország mellett, melyről azt mondta, szükség volt erre, mivel támogatják a magyar politikát, és nem támogatják az EU-t, amely "mint egy új Szovjetunió" a döntéseit kényszerrel akarja érvényesíteni a népek és a nemzetállamok jogaival szemben. Kiemelte:

"a Magyarországgal szemben tervezett szankciókat csak azért akarják bevezetni, mert megvédte az EU külső határait."

Véleménye szerint köszönetet kellene mondani Magyarországnak ezért a munkáért. Giorgia Meloni szólt arról is, hogy hogyan kellen mekadályozni a további illegális beözönlést:

„Európának egyesítenie kell erejét a migránshajók elindulásának leállításához. A kihívás olyan európai misszió megteremtése, amely hajóblokádot állít fel.”

A migránsokat szerinte nem szétosztani kell, mivel az afrikai migránsok nem érzik magukat otthon Olaszországban és máshol sem Európában. Azt mondta: meg kell szabadítani Afrikát "az újragyarmatosító országok elnyomásától, és ezek közt az első Franciaország", és meg kell akadályozni a hajók indulását, hogy csakis azok a menekültek érkezzenek meg Európába, akiknek ténylegesen joguk van ehhez.

A pártelnök az olasz belügyminiszterre és a magyar miniszterelnökre utalva közölte: az ideális politikát számukra "a Salvini-Orbán-front" képviseli, támogatják az általuk elképzelt Európát. Hisznek abban - tette hozzá -, hogy szövetség alakulhat a szuverenista erők (amelyekhez magukat is sorolják) és néppártiak között, összefoghatnak az Európai Néppártnak azzal a részével, amely meg akarja változtatni a szervezetet. Orbán Viktor az egyik példa erre - tette hozzá.

 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/59071/pics/lead_800x600.jpg
giorgia meloni,illegális migráció,kötelező betelepítési kvóta,matteo salvini,muzulmán beözönlés,olasz testvérek,Olaszország,orbán viktor,Változó Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-23 16:40:01
Magyar, hazaáruló EP képviselők !
Példát vehetnétek az olaszokról !!!!
Persze, tudom: ti képtelenek vagytok bármi értelmes dologra odafigyelni, tisztességes, magyar emberként gondolkodni és cselekedni !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?