Blogolj!

Újabb pusztító terrortámadást úszott meg Európa...


Most megúszták a sok-sok halálos áldozattal járó terrortámadást a hollandok, a titkosszolgálat idejében lecsapott a merénylőkre. A kérdés csak az, mikor nme sikerül legközelebb idejében elkapni a muzulmán terroristákat?

Nagyszabású terrorcselekményre készülő gyanúsítottakat vettek őrizetbe Hollandiában hónapokig tartó nyomozás után.  A hatóságok szerint erősen felfegyverzett rendőri egységek a hét férfit az Amszterdamtól 100 kilométerre délre fekvő Arnhem, valamint a belga és német határon fekvő Weert városában fogták el.

A nyomozást a holland hírszerzés indította, mert azt feltételezte, hogy egy iraki származású 34 éves férfi, a szélsőséges csoport vélt feje, és egy rendezvényen készül merényletre. 

A gyanúsítottak állítólag robbanómellényekkel és fegyverekkel akartak pusztítást okozni, és egy autóba rejtett bombát is működésbe akartak hozni egy másik helyen. A hatóságok vizsgálják, hogy milyen célpontokat választhattak ki a 21 és 34 év közötti feltételezett szélsőségesek.

Három gyanúsított, köztük a 34 éves iraki, korábban azért lett elmarasztalva, mert külföldön szélsőséges szervezetekhez akartak csatlakozni.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/59840/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Hollandia,illegális migráció,iszlám terrorista,migránsbűnözés,muzulmán beözönlés,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-28 15:46:50
Sz@rgentinivel az élen ezt akarták, elérték >>>>>>> HURRÁ !!!!
Viseljék a hülyeségük minden következményét, mert a terroristák következő kísérlete -félek - akár sikerülhet is !!!
Mi meg örüljünk annak, hogy van egy józanul, tisztán gondolkodó és cselekvő kormányunk, egy tisztességes miniszterelnökünk, akik távol tudják tartani hazánktól ezeket a potenciális gyilkosokat.
Mindannyiunk nevében mondom: hosszú távon maradjon is ez így !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?