Blogolj!

Salvini legyalázta Európa bevándorláspárti vezetőit


A politikus kijelentette, imádkozik a strasbourgi áldozatokért, de az "imák már nem elegendőek". A terroristákat meg kell találni, megállítani, felszámolni Európában, minden törvényes eszközzel - nyilatkozta Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes.

Megjegyezte, hogy a strasbourgi események után azoknak kell elgondolkodni, akik a "nyitott ajtók" politikáját vallják Európában. 

"Az én otthonomban csak az előtt tárjuk ki az ajtót, aki rendes ember. Aki erőszakot és pusztítást hoz magával, az iránt nem létezhet szánalom és könyorület"

- jelentette ki. Matteo Salvini jelezte, hogy Olaszországban azonnal őrizetbe veszik, aki interneten a strasbourgi lövöldözést vagy ennek elkövetőjét élteti.

„A rendőrség a legmodernebb eszközökkel pásztázza az internetet, azokat a hitványokat keresve, akik mások halálát ünneplik." 

Hangsúlyozta, hogy az olasz hatóságok továbbra is a lehető legnagyobb figyelmet fordítják a radikálizálódott emberekre, iszlám szélsőségesekre és feltételezett terroristákra. Bejelentette, hogy szerdán az olasz nemzetbiztonsági tanács is ülést tart és felülvizsgálja a közeledő karácsonyi ünnepek miatti intézkedéseket. 

Az olasz belügyminiszter, a migráció-ellenes Liga olasz kormánypárt vezetője izraeli látogatása során kommentálta a Strasbourgban zajló eseményeket.

Az Európai Parlament olasz képviselőinek információi szerint a kedd esti strasbourgi lövöldözésben egy olasz újságíró is megsebesült.

Lövöldözés volt a strasbourgi karácsonyi vásárban

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásáron, a muszlim terrorista által elkövetett merényletben legalább négyen meghaltak, tucatnyian megsérültek. FRISSÍTÉS 02: Még éjfél előtt nyilvánvalóvá vált, hogy terrortámadás történt.

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/66196/pics/lead_800x600.jpg
iszlám terrorista,matteo salvini,muzulmán beözönlés,Olaszország,strasbourgi merénylet,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-12-13 06:38:58
A mi ballib-elvtársaink közül miért nincs jelen ilyen eseményeknél senki? S ha átélnék a traumát (miután túlélték a tragédiát), biztosan megváltozna a migránsbarát hozzáállásuk...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?