Blogolj!

Az őrület folytatódik: ismét kötelező migránskvótát akar az EU!


Az Európai Parlament készen áll arra, hogy új javaslatot vegyen fontolóra, amely általános szabályként határozná meg a migránsok tagországok közötti szétosztásán alapuló kötelező szolidaritási kvótamechanizmust - jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben. 

Tajani az uniós tagországok kétnapos csúcstalálkozóján elmondott beszédében hozzátette, a javaslat emellett lehetőséget biztosítana a tagállamoknak arra, hogy alternatív szolidaritási formákat válasszanak objektív okokat figyelembe véve.

"Nem vitás, javítani kell menekültügyi szabályainkon a jobb tehermegosztás és az által, hogy hatékonyabbá tesszük a menekültügyi rendszert, és megakadályozzuk a visszaéléseket. Többször is mondtuk: a cselekvés ideje eljött"

- fogalmazott. Úgy vélekedett, a pillanat kedvező, mivel az unióba belépni szándékozó migránsok száma jelentősen csökkent. Meg kell ragadni a pillanatot egy olyan szilárd rendszer bevezetéséhez, amely képes megbirkózni a tél ideje alatt adódó kihívásokkal - tette hozzá. 

Tajani aláhúzta, hogy meg kell védeni az uniós külső határokat. Az uniós parlament továbbra is hangsúlyozza, hogy erősíteni kell a Frontex keretében működő Európai Határ- és Parti Őrség működését a jövőbeli kihívások kezelése érdekében. Fokozni kell az unión kívüli partnerországokkal folytatott együttműködést az embercsempész-hálózatok felszámolása érdekében és azért, hogy könnyebbé váljon az illegális bevándorlók visszatérése - tette hozzá az uniós parlament elnöke.

 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/66293/pics/lead_800x600.jpg
antonio tajani,Brüsszel,illegális migráció,kötelező betelepítési kvóta,migránsbűnözés,muzulmán beözönlés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-14 16:02:45
Extrém esetben még a normális (tehát nem kommunista) embereknél is előfordul az a jelenség, hogy egy hülye gondolat az idő előrehaladtával az egyén rögeszméjévé válik, hát még az olyan tőrőlmetszett ökröknél, mint ezek az EP. liberálbolsevikok !!!!
Ezeken már a világ legjobb "piszológusai" sem tudnak segíteni >>>>>>> VÉGKÉPP MENTHETETLENEK !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?