Blogolj!

Vérrel búcsúztatták az óévet a muszlim terroristák Európában

Szent Benedek

Az óév utolsó óráiban Manchesterben egy késeléses támadásban hárman megsérültek, köztük egy rendőr. A rendőrség gyilkossági kísérlet gyanújával vette őrizetbe a tettest, a manchesteri újévköszöntő rendezvényeket megtartották.

A manchesteri késelés hétfő este, az észak-angliai nagyváros Victoria pályaudvarán történt. Egy férfi a hasán, egy nő az arcán és a hasán, a brit közlekedési rendőrség (BTP) egy rendőre a vállán szenvedett szúrt sérüléseket.

A manchesteri rendőrség kedd hajnali közleménye szerint egyikük sincs életveszélyben.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a nyomozást a területileg illetékes terrorelhárító szolgálat vezeti, de csak azért, hogy a vizsgálathoz minden lehetséges szakértelem rendelkezésre álljon. 

A késelőt, akit a helyszínen elfogtak, gyilkossági kísérlettel gyanúsítják.

Rob Potts, a manchesteri rendőrség főparancsnok-helyettese a közleményben hangsúlyozta: az incidens lezárult, a gyanúsított őrizetben van, és nincs további veszélyre utaló információ.

A pályaudvart lezárták, de a manchesteri újévköszöntő rendezvényeket a terveknek megfelelően megtartották.

Az első hivatalos közlésből nem derült ki, hogy a tettesnek terrorista indítékai voltak-e. Egy szemtanú – a BBC brit közszolgálati média egy munkatársa – szerint ugyanakkor az elfogott gyanúsított “Allahot” kiáltott a támadás közben, a rendőröknek pedig kijelentette, hogy “amíg folytatjátok más országok bombázását, addig az effajta hülyeségek is folytatódni fognak“.

https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/67014/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,iszlám terrorista,merénylet,muzulmán beözönlés,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?