Blogolj!

Vatikáni nőket sértegettek Bécsben


A vatikáni női labdarúgó-válogatott el sem tudta kezdeni a bécsi meccsét, mert az egész egy abortusz melletti kampány lett volna.

Most vonatkoztassunk el attól a ténytől, hogy az embernek eszébe sem jutott a vatikáni női labdarúgó-válogatott létezése. Lehet, hogy vannak sportos apácák, meg akad egy két technikás titkárnő, de akkor is. Mindegy: lényeg, hogy van és szerveztek az együttesnek egy mérkőzést, amelyen Bécs VI. kerületének legügyesebb lányaival mérték volna össze tudásukat. 

Igenám, de a meccs elmaradt, mert a vatikáni himnusz közben a jó osztrák menyecskék közül többen is felhajtották a dresszüket és olyan testfestéseket mutogattak, amelyekkel az egyház abortusz ellenes álláspontja ellen tüntettek. Elképesztő. A sporteseményen történt demonstráció és az is, hogy mindezt a himnusz közben tették a harcos amazonok. Erre fogták magukat a vatikáni nők és visszaléptek a meccstől, amelyet a helyszínen tartózkodó Pedro Lopez Quintana érsek, pápai nuncius hozzájárult ehhez, így nem futballoztak a hölgyek. 

Az egyik tiltakozó

A bécsi csajok egy prospektust is szétosztottak a megjelent nézők és újságírók között, s ebben közölték, hogy nem értenek egyet az egyház abortusz és melegházasság ellenes politikájával. A legszebb az egészben az, hogy az FC Mariahilf (értik ugye?! Mariahilf!!!) közleményében a vatikáni együttest tette felelőssé a mérkőzés elmaradásáért. 

Mi a klub részéről mindent megtettünk a mérkőzés folytatásáért. (…) Sajnos nem tudtuk már rábeszélni a vatikáni tisztviselőket a játékra.

Elképesztő. A Mariahilf nevű csapat tagjai tüntettek az egyház ellen, majd végül az egyház képviselőit tették felelőssé a botrány miatt. 

Tényleg elkelne Mária segítsége… 

1
https://windofchange.blogstar.hu/./pages/windofchange/contents/blog/75130/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-26 17:23:47
Töménytelen mennyiségben ömlik a szenny, a mocsok a normális (mondom: a normális) emberek nyakába még ilyen elképesztően aljas, ordenáré módon is. Ennél nagyobb bunkóságot ritkán tapasztalhat az ember !!!!!
Jól tették a hölgyek, hogy otthagyták ezeket a sz@rházi labanc luvnyákat a francba !!!!!!!
Tényleg, Mr. Kurz mit szól mindehhez ?!
Az lehet, hogy Mária segítsége elkelne, de nem ezeknek az idiótáknak, az biztos !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?