Blogolj!
Vatikáni nőket sértegettek Bécsben

Vatikáni nőket sértegettek Bécsben

2019.06.25. | Kecskés István

A vatikáni női labdarúgó-válogatott el sem tudta kezdeni a bécsi meccsét, mert az egész egy abortusz melletti kampány lett volna.

Tovább
Weberék kutyaszorítóban: lesznek, akik a Fidesszel tartanak, ha kizárják a pártot

Weberék kutyaszorítóban: lesznek, akik a Fidesszel tartanak, ha kizárják a pártot

Tovább
Salvini az orbáni úton: győzelemről győzelemre egyre erősebb

Salvini az orbáni úton: győzelemről győzelemre egyre erősebb

Tovább
Szent Benedek
2018.10.13.
A brit legfelsőbb bíróság jogerős végzése szerint nem járt el diszkriminatív módon az az észak-írországi pékség, amely évekkel ezelőtt megtagadta egy torta elkészítését, mivel a megrendelő az azonos neműek házasságát támogató feliratot is rendelt a süteményhez.
Gál Kinga szerint ez nem más, mint egy újabb meghívó Európába a migránsok részére. A javaslat arról szól, hogy miként lehet a tagállami hatásköröket megszabdalva, szabályozásaikat felülbírálva minél több migránst betelepíteni. Emellett rámutatott, az érintettek az unióba megérkezve már szabadon utazhatnának, így kérelmük elbírálásának ideje alatt távozhatnának is az illetékes országból.
Szent Benedek
2018.10.11.
Nyíltan terjesztik az Európai Unió alapértékeivel teljesen ellentétes radikális muszlim tanaikat, ráadásul potenciális terrorista szinte mindegyikük. De ahelyett, hogy kidobnák őket Hollandiából elképesztő összegeket költenek arra, hogy megpróbálják éjjel-nappal szemmel tartani őket.
Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes vasárnap arra figyelmeztetett, hogy lezárat minden repülőteret, ha Németország charterjáratokkal vissza akarja szállítani az Olaszországban regisztrált menedékkérőket. 
Szent Benedek
2018.10.05.
Miközben kiderült, hogy már a Soros kedvencének számító Macron is fél attól, hogy újabb migránsokat engedjen be az országába, jónéhány ismert francia személyiség azt követeli, hogy mégiscsak adjanak szabad utat a muzulmán beözönlésnek. Érvük annyi, hogy „úgyse lehet megállítani a migrációt!” Ja és persze náciznak….
A franciák döntő többsége úgy gondolja, hogy az országuk már túl sok migránst fogadott be. A lakosság háromnegyede nem akar több migránst, ugyanakkor több mint 40 százalékuk jó véleménnyel van a bevándorlókról. Legalábbis egy felmérés szerint. Macron mindenesetre kerüli, hogy újabb migránsokat engedjen be.
A római kormány nem Brüsszel szolgájaként kormányozza Olaszországot, amiként az előző, balközép kormány tette – üzente az olasz belügyminiszter Brüsszelbe, Berlinbe és egyúttal Rómába is, a balliberális államfőnek.
Jogból és emberségből Macron nem leckéztetheti Olaszországot – üzente a közösségi oldalán az olasz belügyminiszter a francia elnöknek. Salvini és az olasz kormányfő mellett ellenzéki olasz politikusok is kiosztották Macront.
Most megúszták a sok-sok halálos áldozattal járó terrortámadást a hollandok, a titkosszolgálat idejében lecsapott a merénylőkre. A kérdés csak az, mikor nme sikerül legközelebb idejében elkapni a muzulmán terroristákat?
Ha van valami, ami igazán jól jellemzi, hogy mekkora hazug férmű az úgynevezett Sargentini-jelentés, akkor az az, hogy még a román liberálisok sem támogatták az elfogadását. Sőt, a pártvezetője nyíltan beszélt arról, hogy Manferd Weber milyen gerinctelen politikát folytat Orbán ellenében, sőt arról is, hogy a jelentés kettősmércén alapuló ócska iromány.

Ezeket a cikkeket olvastad már?