Blogolj!
Weberék kutyaszorítóban: lesznek, akik a Fidesszel tartanak, ha kizárják a pártot

Weberék kutyaszorítóban: lesznek, akik a Fidesszel tartanak, ha kizárják a pártot

2019.03.14. | Szent Benedek

A fagyi visszanyalt. Nagyon. Weberék ostoba zsaroló akciója csúnyán visszaütött. A Fidesz kizárását követelő, és kilépéssel fenyegető törpe kispártokkal szemben egyre többen jelzik, hogy …

Tovább
Salvini az orbáni úton: győzelemről győzelemre egyre erősebb

Salvini az orbáni úton: győzelemről győzelemre egyre erősebb

Tovább
Vérrel búcsúztatták az óévet a muszlim terroristák Európában

Vérrel búcsúztatták az óévet a muszlim terroristák Európában

Tovább
Szent Benedek
2018.08.28.
A mi politikai mozgalmaink és kormányaink képviselte értékeket akarjuk középpontba állítani, egyesítve energiáinkat a közös cél érdekében, a szocialisták és a baloldali erők kizárásával – mondta Matteo Salvini, olasz belügyminiszter a magyar kormányfővel folytatott megbeszélése után.
Szent Benedek
2018.08.28.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter az első mediterrán politikus, aki meg akarja állítani a migránsokat, és ebben Magyarország támogatja - mondta Orbán Viktor kedden Milánóban olasz újságíróknak.
Szent Benedek
2018.08.25.
Matteo Salvini, olasz belügyminiszter a Soros-hálózat által szervezett hazai és nemzetközi nyomás ellenére is rendíthetetlenül kitart álláspontja mellett, hogy egyetlen további migránst sem enged Itália földjére lépni. A migránspárti erők már odáig züllöttek, hogy börtönnel fenyegetik az olasz belügyminisztert. Salvini azonban nem fél tőlük, visszavágva közölte, hogy az olasz nép többsége őt és politikáját támogatja.
Szent Benedek
2018.08.24.
Az Európába tartó illegális bevándorlókat vissza kell tudni szállítani, Orbán Viktorral a megoldást tanulmányozzuk - jelentette ki Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a kormánypárti Liga vezetője a Corriere della Sera napilapban pénteken. 
Szent Benedek
2018.08.24.
A Diciotti nevű hajó fedélzetén Catania kikötőjébe érkezett migránscsoport minden tagja illegális bevándorló - nyilatkozta Matteo Salvini olasz belügyminiszter. Hangsúlyozta, hogy a miniszterelnökkel, Giuseppe Contéval teljes összhangban tiltotta meg a migránsok partra szállását.
Migránsözön: puhul az egyik olasz kormánypárt, de Salvini és pártja kitartanak. Az egyre hevesebb vita ismét egy hajón veszteglő migráncsoportról szól. A 177 migránst partra lépését ugyanis Salvini megtiltotta, ám a másik kormánypárt ismét – mint eddig mindig - engedékenyebb akar lenni. az olasz parti őrség egyébként máltai felségvizeken szedte össze a migránsokat, de Málta kerek-perec megtagadta a befogadásukat, így kerültek olasz kikötőbe…
Igencsak nagy elmozdulás ez a korábbi - mindenki menekült, mindenkit be kell fogadni - állásponthoz képest. Ugyanakkor sajnos még mindig csak a migránosok számítanak, az európai ember nem. Aki pedig ki meri mondani az igazságot az veszélyes és rasszista. Szerintük.
Egy olasz hajó megmentett 108 migránst a Földközi-tengeren, majd visszaszállította őket Líbiába. Hasonló esetre korábban nem volt példa.
A migránsözönnel szemben zéró tolerncia elvet hirdető, és ahhoz következetesen ragaszkodó Matteo Salvini egyre nagyobb előnnyel vezeti a népszerűségi listát az országban.
Szent Benedek
2018.07.18.
Az olasz belügyminiszter leszögezte: a nemzetközi médiahadjáratellenére kitart a szigorú migrációs politikája mellett. Már csak azért is, mert bebizonyosodott, hogy ez vezet eredményre. A migránosk beengedése csak a csempészeket segíti.

Ezeket a cikkeket olvastad már?