Szent Benedek
2018.07.18.
Az olasz belügyminiszter leszögezte: a nemzetközi médiahadjáratellenére kitart a szigorú migrációs politikája mellett. Már csak azért is, mert bebizonyosodott, hogy ez vezet eredményre. A migránosk beengedése csak a csempészeket segíti.
Szent Benedek
2018.07.14.
Az olasz népet eláruló államfővel ellentétben a belügyminiszter továbbra is kőkeményen kitart a muzulmán migránsözönt megakadályozó politikája mellett. Egyrészt nincs könnyű helyzetben, mert a Soros-zsoldosok nemzetközi szinten is minden fronton lövik, ráadásul a saját államfője szúrta hátba. Másrészt viszont könnyen tud harcolni, hiszen Itália polgárai túlnyomó többségben őmögötte állnak
Egy migránsokat a tengeren mentő olasz felségjelzésű hajótól is megtagadta az olaszországi kikötést kedden Matteo Salvini olasz belügyminiszter. Korábban már a külföldi nem kormányzati szervezetek  és a földközi-tengeri katonai műveletek hadihajóinak is megtiltotta, hogy migránsokat vigyenek Olaszországba. 
Nathalie Loiseau francia Európa-ügyi miniszter szerint Olaszországnak kellett volna fogadnia a Máltánál megrekedt Mission Lifeline német nem kormányzati szervezet mentőhajóját mintegy 230 migránssal a fedélzetén. Olaszország végül nem volt hajlandó beengedni a hajót, ami Máltán kötött ki. A háború elől menekülő nőket és gyermekeket Olaszország átveszi, mást nem engednek be. 
Szent Benedek
2018.06.12.
Az olasz belügyminiszter, a migránsválság óta első alkalommal, megtagadta több száz illegális migráns befogadását azzal, hogy az őket szállító, magukat civilnek mondó szervezetek hajóját nem engedte kikötni. Salvini leszögezte: ez csak a kezdet, mert eltökéltek abban, hogy véget vetnek az effajta emberkereskedelemnek. Ráadásul Salvini rendszeresen elmondja, hogy ez csak az első lépés. Nem csak megakadályozzák a további beözönlést, hanem a már Itáliában lebzselő fél millió migránst haza is toloncolják.
Szent Benedek
2018.06.07.
Teljesen lezárt táborokban akarja elhelyezni a kiutasítandó bevándorlókat Matteo Salvini olasz belügyminiszter, és a tengeren migránsokat civil szervezetekkel szemben szigorításra utalt Danilo Toninelli, a kormányzó Öt Csillag Mozgalom politikusa is.
Miközben magát kereszténynek hazudó holland törpepárt nyíltan Soros-zsoldjába állva kizárással fenyegeti a Fideszt, illetve Magyarországot, addig Európa harmadik legnagyobb országának új belügyminisztere arról egyeztetett Orbán Viktorral, hogy hogyan tudják közösen épeszű irányba fordítani az Unió működését és megakadályozni a további migránsözönt.
Azonnal támadja, sőt Magyarországgal fenyegeti a baloldal az új olasz belügyminisztert, aki nem tesz mást, mint elkezdte végrehajtani a kormányprogramot, azaz, előkészíti az Itáliában lebzselő, és az olasz adófizetők által évek óta eltartott fél millió migráns hazadeportálását.
Hazazavarják mind a fél millió illegális migránst és ezentúl mindent megtesznek, hogy több migráns ne is érkezhessen Olaszországba, Európába. Soros szervezeteit gyakorlatilag ellehetetlenítik a magyarnál is szigorúbb civiltörvénnyel. Ráadásul kőkeményen szembemennek a berlini és brüsszeli megszorító gazdasági diktátumokkal. Az is nagy pofon Junckernek és Merkelnek, hogy az a pénzügyminiszterjelölt, aki miatt az államfő megtagadta az új kormány kinevezését, végül Európa-ügyi miniszter lesz. A genderhívők is kapnak a pofájukba: a leendő belügyminiszter leszögezte: „nem engedi a nem hagyományos, nem apából és anyából álló családteremtést."
Hatalmasat bukott a baloldali olasz államfő, miután az általa kijelölt „szakértői kormányfő” képtelen volt egy kormánylistát összeállítani. Szinte senki sem vállalta a miniszteri tisztségeket. Az olasz pártok ugyanis egytől egyig közölték, hogy nem kérnek az államfő szakértői kormányából. A kutyaszorítóba került elnök így rákényszerülhet, hogy mégis kinevezze a Liga-M5S kormányt, amelyet ráadásul egy újabb jobboldali párt, az Olasz Testvérek is támogatásáról biztosított, így a koalíciónak még nagyobb többsége van a Parlamentben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?