Szent Benedek
2018.06.27.
Egy felmérés szerint Szlovákiában a megkérdezettek közel kétharmada nem ért egyet azzal, hogy az állam segítse az országba érkezett menekülteket.
Szent Benedek
2018.06.21.
„Csehország számára migránsügyben a kötelező kvóták nem jelentenek megoldást, és elfogadhatatlanok.”
Az európaiak leginkább a migráció és a terrorizmus miatt aggódnak, legtöbben, 38 százalékuk a bevándorlást és 29 százalékuk a terrorista fenyegetéseket jelölik meg az Európai Unió előtt álló legnagyobb aktuális kihívásként.
Szent Benedek
2018.06.13.
A migrációs problémát az Európai Unión kívül kell megoldani. A Frontex határ- és partvédelmi ügynökséget pedig nagyobb jogkörökkel kell felruházni.
Szent Benedek
2018.06.12.
Az olasz belügyminiszter, a migránsválság óta első alkalommal, megtagadta több száz illegális migráns befogadását azzal, hogy az őket szállító, magukat civilnek mondó szervezetek hajóját nem engedte kikötni. Salvini leszögezte: ez csak a kezdet, mert eltökéltek abban, hogy véget vetnek az effajta emberkereskedelemnek. Ráadásul Salvini rendszeresen elmondja, hogy ez csak az első lépés. Nem csak megakadályozzák a további beözönlést, hanem a már Itáliában lebzselő fél millió migránst haza is toloncolják.
Szent Benedek
2018.06.07.
Nem kérnek a migránsokból a horvátok sem! Akár a katonaság bevetésével is megakadályozzák, hogy a menekültáradat ismét elárassza az országot. Ha a migrációs útvonalon Horvátországtól nyugatra fekvő országok lezárják határaikat a migránsok előtt, Horvátország nem lesz gyűjtő- és elosztóközpont - jelentette ki újságíróknak Davor Bozinovic horvát belügyminiszter.
Szent Benedek
2018.06.07.
Teljesen lezárt táborokban akarja elhelyezni a kiutasítandó bevándorlókat Matteo Salvini olasz belügyminiszter, és a tengeren migránsokat civil szervezetekkel szemben szigorításra utalt Danilo Toninelli, a kormányzó Öt Csillag Mozgalom politikusa is.
Miközben magát kereszténynek hazudó holland törpepárt nyíltan Soros-zsoldjába állva kizárással fenyegeti a Fideszt, illetve Magyarországot, addig Európa harmadik legnagyobb országának új belügyminisztere arról egyeztetett Orbán Viktorral, hogy hogyan tudják közösen épeszű irányba fordítani az Unió működését és megakadályozni a további migránsözönt.
Szent Benedek
2018.06.03.
Az európai polgárok elsöprő többsége ellenzi a migrációt. Az európai politikai és médiaelit azonban erről továbbra sem hajlandó tudomást venni és Soros György hathatós támogatásától űzve még mindig görcsösen ragaszkodik a muzulmán hordák befogadásához.
Ezúttal a végtelen toleranciájukról ismert dánoknál telt be a pohár és a törvény erejével tiltották be a nikábot, azaz az egész arcot eltakaró muzulmán fejkendőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?